Kviečiame būsimus pareiškėjus dalyvauti informaciniuose renginiuose

Kėdainių rajono vietos veiklos grupė organizuoja informacinius renginius, kurių metu bus pristatyti VPS priemonės „Investicijos į materialųjį turtą” veiklos srities „Parama žemės ūkio produktų perdirbimui, rinkodarai ir (arba) plėtrai”, VPS priemonės „Ūkio ir verslo plėtra” veiklos srities „Parama ne žemės ūkio verslui kaimo vietovėse pradėti ir (arba) plėtoti” ir priemonės „Kultūros savitumo išsaugojimas, tradicijų tęstinumas” finansavimų sąlygų aprašai bei konsultuojama dėl paraiškų pildymo.

Balandžio 30 d. 16 val. kviečiame dalyvauti  Truskavos ir Šėtos seniūnijų bendruomenines organizacijas ir smulkaus verslo atstovus. Vieta: Truskavos seniūnija, adresas Liepų gatvė 2, Pavermenio k.

Gegužės 2 d. 16 val. kviečiame dalyvauti Vilainių, Surviliškio ir Pelėdnagių seniūnijų bendruomenines organizacijas ir smulkaus verslo atstovus. Vieta: Kalbų mokykla, adresas Pirmūnų g.13A, Kėdainiai (derinama).

Gegužės 3 d. 15 val. kviečiame dalyvauti Josvainių ir Pernaravos seniūnijų bendruomenines organizacijas ir smulkaus verslo atstovus.  Vieta: Josvainių kultūros centras (2 aukštas), adresas Karių a.3, Josvainių mstl.

Gegužės 6 d. 16 val. kviečiame dalyvauti Krakių seniūnijų bendruomenines organizacijas ir smulkaus verslo atstovus.  Vieta: Krakių kultūros centras, adresas Laisvės a.1, Krakių mstl.

Gegužės 8 d. 16 val. kviečiame dalyvauti Dotnuvos ir Gudžiūnų seniūnijos bendruomenines organizacijas ir smulkaus verslo atstovus. Vieta: Lietuvos agrarinių ir miškų mokslų centro seminarų salė, adresas Instituto al. 1, Akademijos mstl.

Back to top