Vyko seminaras ,,Vieši ryšiai“

Kėdainių rajono vietos veiklos grupė lapkričio 29 d. Sirutiškio bendruomenės centre rajono bendruomenėms organizavo  seminarą ,,Viešieji ryšiai“.

Seminaro metu lektorius Darius Rupšlaukis, kalbėjo apie bendruomenės įvaizdį viešoje erdvėje, kaip teisingai ir kūrybiškai kurti tekstus ir informacijos valdymą elektroninėje erdvėje. Pažymėjo, jog itin svarbi kūrybiškumo galia kuriant ir pateikiant pranešimus spaudai, atsižvelgiant į tikslines grupės poreikį. Akcentavo visuomenei skleidžiamos informacinės žinutės pavadinimo svarbą, bei teksto suvokimo subtilybes.

Seminarą paįvairino kūrybiškumo ugdymo praktinėmis užduotimis, vaizduotę lavinančiais pratimais, kurių metu vyko asmens kūrybiškumo ir saviraiškos ugdymas.

Dalyviai išmoko ,,kitu kampu“ pažvelgti į aprašomo teksto suvokimo situaciją, pasidalino savo įžvalgomis. Įgijo žinių, kokios yra viešųjų ryšių priemonės (pranešimas žiniasklaidai, spaudos konferencija, reklamos straipsnis ir tt.)

Įgijo žinių, jog vieši ryšiai su visuomene yra svarbūs organizacijos reputacijos, patikimumo ir įvaizdžio kūrimui ir palaikymui. Būtent nuo to, kaip organizacija komunikuos su jai svarbiais adresatais, priklausys jos įvaizdis ir reputacija.

Kėdainių r. VVG informacija

Back to top