Gerbiamieji pareiškėjai, projektų vykdytojai, partneriai ir kiti interesantai!

Atsižvelgiant į LR Sveikatos apsaugos ministro – Valstybės lygio ekstremalios situacijos valstybės operacijų vadovo sprendimą „Dėl koronaviruso (COVID-19) valdymo priemonių“, Kėdainių r. VVG administracija iki kovo 30 d. dirbs nuotoliniu būdu.

Pareiškėjai, projekto vykdytojai ir kiti interesantai darbo dienomis ir valandomis bus konsultuojami mobiliu telefonu, elektroniniu paštu. Kėdainių r. VVG biure darbo dienomis dirbs vienas darbuotojas, tačiau jeigu nėra būtinybės dokumentus skubiai pristatyti asmeniškai, prašome iš anksto informavus telefonu dokumentus palikti pašto dėžutėje esančioje prie lauko durų. Išvengdami tiesioginio kontakto saugokime vieni kitus.

Primename, kad iki kovo 27 d. nevyks jokie renginiai. O taip pat atšaukiamas Kėdainių rajono vietos veiklos grupės visuotinis ataskaitinis narių susirinkimas, planuotas 2020 m. kovo 26 d. (ketvirtadienį) 15.30 val.

Iškilus klausimams dėl įgyvendinamų projektų veiklų stabdymo, rekomenduojame vadovautis bendrais Valstybės ekstremaliųjų situacijų operacijų centro sprendimais ir rekomendacijomis. Nuolat atnaujinamą informaciją galima rasti: http://sam.lrv.lt/.

Ekstremalių situacijų operacijų centrui pakeitus sprendimus ar atšaukus iki šiol buvusius draudimus, reaguosime atitinkamai ir apie tai pranešime.

Su VVG darbuotojais galima susisiekti el.paštu: info@kedainiurvvg.lt arba Kėdainių rajono vietos veiklos grupės interneto svetainėje http://kedainiurvvg.lt/kontaktai/ nurodytais kontaktais.

Tikimės visų tarpusavio supratimo ir bendradarbiavimo!

Back to top