Kviečiame rajono bendruomenes registruotis išvykai į Tauragę!

Kėdainių rajono vietos veiklos grupės liepos 2 dieną organizuoja išvykstamąjį – mokomąjį, gerosios praktikos sklaidos vizitą į Tauragės kraštą. Dalykinio vizito tikslas – Kėdainių krašto kaimo bendruomeninių organizacijų narių bendradarbiavimo ir bendruomeniškumo skatinimas drauge mokantis bei dalijantis turima ir naujai įgyta patirtimi. Dalyvių registracija vyksta telefonu: +370657 54577, el.p.: ausravaidotiene@gmail.com iki 06.30d. Iš vienos organizacijos gali vykti nedaugiau 4 asmenų.

Maloniai kviečiame registruotis ir vykti kartu visus norinčius.

Vizito programa:

8:00 val. Dalyvių registracija, išvykimas iš Kėdainių autobuso stoties, J. Basanavičiaus g.36.

10:00 – 11:30 val. Susitikimas su Pagramančio bendruomenės centro „Gramančia“ atstovais. Pagramantyje bendruomenės įkurto socialinių paslaugų centro su globos namais, maitinimo, sveikatingumo, edukacijų, laikino apgyvendinimo ir kt. paslaugomis lankymas, bendravimas, dalijimasis patirtimi.

12:00 – 13:40 val. Susitikimas su Kaimo bendruomene „Galmena“, įsikūrusia Norkaičių k. Lankomas skirtingų organizacijų bendradarbiavimo pavyzdys – tradicinis amatų centras, kur kultūros centras, biblioteka ir bendruomenė veikia po vienu stogu, taip užtikrindamos vietos gyventojų gyvenimo kokybę. Konsultacijos, diskusijos, bendri pietūs.

14:00 – 15:20 val. Susitikimas su Dacijonų kaimo bendruomene, teikiančia pavėžėjimo ir aplinkos tvarkymo paslaugas. Vienas iš svarbiausių klausimų šiai bendruomenei, kaip ji kuria ryšius su vietos gyventojais ir kokius metodus naudoja jos įtraukimui sprendžiant kylančias problemas. Bendri ir individualūs pasikalbėjimai, pasidalijimai žiniomis ir kontaktais.

17:00 val. Išvykimas į Kėdainius.

Kėdainių r. VVG informacija

Back to top