Bendruomenių atstovai generavo turistinių maršrutų idėjas

Kovo 13 d. Akademijos mstl. Lietuvos agrarinių ir miškų mokslų centre, vyko seminaras rajono bendruomenėms „Turistinių maršrutų kūrimas ir plėtra“. Mokymus vedė Nepriklausomų verslo konsultantų grupės vadovė Danguolė Skibiniauskienė. Seminaro metu buvo generuojamos turistinio maršrutų projektų idėjos, apimančios net kelias rajono seniūnijas, buvo mokoma įvairių paslaugų, susijusių su turizmu plėtojimu ir rinkodara veiksmų. Seminare dalyvavo Kėdainių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Olga Urbonienė ir 11 asmenų iš Akademijos, Dotnuvos bendruomenių.

Kovo 20 d. Kėdainiuose, vietos veiklos grupės biure vyko antrasis seminaras tema „Bendradarbiavimas įgyvendinant vietos lygio populiarinimo veiklą, skirtą trumpoms tiekimo grandinėms bei vietos rinkoms plėtoti“. Mokymus vedė Nepriklausomų verslo konsultantų grupės vadovė Danguolė Skibiniauskienė. Seminare dalyvavo 7 rajono bendruomenių atstovai iš Šėtos, Krakių, Pelėdnagių ir Beinaičių bendruomenių.

 

 

 

 

 

Tikimės šie seminarai taps nauja rajono bendruomenių bendradarbiavimo veiklų, nešančių ekonominę naudą ir kuriančių darbo vietas pradžia.

Back to top