Šiais metais Kampų kaimo šventė buvo skirta Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečiui ir bendruomenės centro veiklos 15 metų jubiliejui paminėti. Šventės, trukusios net dvi dienas metu, vyko net keli sporto ir saugaus eismo renginiai.
Rugpjūčio 24 d., penktadienio popietę susirinko visi neabejingi krepšiniui ir aktyviam sportui, nes visos veiklos buvo orientuotos į aktyvius komandinius žaidimus. Vyko draugiškosios krepšinio varžybos tarp Kampų, Kunionių, Panevėžiuko ir Babtų jaunimo komandų. I vietą laimėjo Babtų jaunimo komanda, II vietą – Panevėžiuko jaunimas, o III vietą – Kampų jaunieji krepšininkai.
Fortūna ir šiemet neaplenkė Kunionių jaunimo, pereinamąją taurė vėl pas juos. Nuoširdžiausi sveikinimai. Taip pat vyko sporto varžytuvės „Drasūs, stiprūs ir ištvermingi”. Įdomios komandinės rungtys, kaip pasagų ir žiedų metimai į tolį, ropinėjimas keturiomis traukė žaisti ne tik vaikus, bet ir jų tėvelius. Visi dalyvavę sporto rungtyse buvo apdovanoti šviesą atspindinčiomis priemonėmis: liemenėmis, krepšiais ir atšvaitais.